top of page
Maak kennis met onze trainers

Een bekwame trainer voor de groep of tijdens een 1-op-1 Personal Training is voor ons een vereiste. Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd een bekwame, gecertificeerde trainer aanwezig is om jou te begeleiden bij het behalen van jouw doelen op een duurzame, verantwoorde manier. Onze trainers helpen je graag met jouw leefstijldoelen en helpen je om je fysiek uit te dagen. Dit alles in combinatie met een passend voedingsadvies om optimaal resultaat te behalen op een manier die jij vol kan houden. 

Schermafbeelding 2024-02-08 100409_edited.jpg

Rick van Rijn

Fitness instructeur

Hi! Mijn naam is Rick. Ik ben afgestudeerd Sportkundige aan Hogeschool InHolland Haarlem. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in Advanced Personal Training (APT), wat resulteert in dat ik over de nodige dosis kennis en vaardigheden beschik om net even verder te kijken dan de gemiddelde trainer. Denk hierbij aan revalidatie training en begeleiding van topsporters.

 

Natuurlijk sta ik klaar voor iedereen met een doel en ga graag aan de slag om deze doelen om te zetten in resultaten. Zie ik je snel?

Neem gerust contact op met Rick via:

Naamloos-1.jpg

Tijn van Dulst

Fitness instructeur

MBO Rijnland.png

Hey! Mijn naam is Tijn van Dulst. Ik ben afgestuurde Coördinator sport, bewegen en gezondheid aan MBO Rijnland te Leiden. Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in leefstijl coach, groepsles instructeur en personal trainer.

Tijdens de opleiding en jaren ervaring in het werkveld heb de kennis en vaardigheden op gedaan waarmee een persoon kan begeleiden naar zijn doel, door te kijken naar al de leefstijl factoren. Samen kijken we welke aanpassingen we kunnen maken en wat bij jou past.

Elk doel is welkom en wordt naar gewerkt met plezier. Ben jij er klaar voor om je doelen te bereiken?

Neem gerust contact op met Tijn via:

Ervaren of onze begeleiding bij je past?

bottom of page