top of page

DIT IS

FENDORRA is het fitness concept dat in een ketel vol spellen is gevallen.
 

Wij kunnen er niks anders aan doen dan de meest te gekke quests en challenges te bedenken die toevallig fitness ademen. FENDORRA zit vol spel, vol fitness, met als resultaat plezier in bewegen!

Strijd samen met jouw teamgenoten voor de overwinning tijdens een van de vele spellen die FENDORRA te bieden heeft. Weet jij dit spel te winnen door tactiek of ga jij voor de overwinning door je flink in het zweet te werken tijdens de workout? Het kan allebei!

 

Durf jij de uitdaging aan te gaan en ben jij klaar om het meest nieuwe en vernieuwde fitness concept te ontdekken? Vol winnen, verliezen, leren en plezier.
 

Dit spel is een belevenis, level up je fitness routine en geniet van de reis!

Hunkerend naar beweging zoeken sporters verschillende manier om sportief bezig te zijn. De sportschool is niet ieder zijn/haar favoriet, waardoor bewegen minder plezierig wordt, terwijl dit juist zo onwijs leuk en uitdagend kan zijn!

FENDORRA is dé oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een leuke manier van sporten waarbij er continu uitdaging op de loer ligt. FENDORRA biedt sport aan gecombineerd met spel! Sporten hoort geen straf te zijn, maar een manier om te kunnen ontspannen en jezelf helemaal te kunnen laten gaan. Tijdens de trainingen ben je altijd aan het bewegen in groepsverband en probeer je een gezamenlijk doel te behalen wat jullie naar de overwinning brengt. De trainingen zitten vol spelelementen gecombineerd met fitness. Deze twee elementen hebben invloed op elkaar en ondersteunen elkaar om voor de overwinning te gaan.

Ben jij toe aan beweging en wil je hier plezier aan beleven? Sluit je aan bij een team en strijdt voor die overwinning! Overwin het spel, overwin jouw doelen en verleg je grenzen bij FENDORRA!

het concept

locaties

Het FENDORRA concept wordt aangeboden op locatie: KV KIOS in Nieuw-Vennep. Deze locatie biedt mogelijkheden tot het volledig uitzetten van de diensten van FENDORRA en zorgt voor een fijne en vooral veilige omgeving om te sporten. Ook is deze locatie uitstekend te bereiken met de fiets, auto, openbaar vervoer of (goed voor de dagelijkse beweging) lopend.

Het FENDORRA concept wordt tot op heden aangeboden als pilot dienst en is nog in de ontwikkelfase. Dit betekent dat de basis van het concept wordt aangeboden en er gaandeweg updates uitgerold zullen worden om het concept vorm te geven. 

Aanmelden

STArt YOUr gAme

FENDORRA GOED.png

Meld je aan voor deelname aan 
gratis 
trainingen

Selecteer trainingsdag:

Bedankt voor jouw aanmelding! Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Contact 

FENDORRA

De Trompet 1701, 1967DB Heemskerk

  • Instagram
  • Whatsapp
bottom of page